WordPress Webdesign

Ben jij op zoek naar een nieuwe website voor je bedrijf, voor de presentatie van je werk of wellicht de verkoop van je woning? Dan ben je bij mij aan het juiste adres om snel en goedkoop jouw eigen wordpress website te laten bouwen of verbouwen.

Stap 1. Inventarisatie

De eerste stap is natuurlijk het inventariseren wat je precies nodig hebt. Samen nemen we door wat past bij jouw wensen en welk prijskaartje hier aan hangt. Gelukkig is een nieuwe website tegenwoordig niet zo duur meer om aan te schaffen en te laten bouwen, en veel van de modules die je nodig hebt zal ik waarschijnlijk gratis voor je kunnen invoegen!

Ik probeer je wensen zo helder mogelijk voor ogen te krijgen, laat je weten welke keuzes je moet maken, en vertel je direct wat jouw website gaat kosten. Na acceptatie gaan we door naar stap 2.

Stap 2. Domeinnaam en hosting

Ook begeleid ik je, indien je dit nog niet hebt, bij de aanschaf van jouw domeinnaam en de hosting van de website. Je kan zelf stap-voor-stap dit proces doorlopen met mijn op maat gemaakte handleiding. Hiermee weet je zeker dat je het juiste besteld en staan alle producten direct op jouw naam.

Stap 3. Mijn beurt!

Als alles rond is (meestal binnen een dag) kan ik voor je aan de slag. Ik zorg dat het jusite thema en plugins geinstalleerd worden, dat de instellingen van de website goed staan en dat de content (beeldmateriaal en tekst) dat je hebt aangeleverd op de juiste plek komt. Natuurlijk hebben we tijdens dit proces regelmatig contact om te zien of alles naar wens is. 

Richting de voltooiing van de website zet ik mijn kennis en diverse tools in om de website crossmediaal op zijn best tot uiting komt (responsive design) en dat hij snel geladen wordt. Tijd is immers geld!

Stap 4. Afronding

Tenslotte doen we nog een laatste check. Werken alle links, doorverwijzingen, plugins, etc? Ook vertel ik je hoe je zelf aanpassingen kunt doen in de website en waar je op moet letten. De updates zet ik zoveel mogelijk op automatisch voor je, dat scheelt een hoop tijd. Tevreden? Dan kunnen we elkaar de hand schudden! 

Ben je geïnteresseerd?
Stuur me een berichtje!

Recente projecten
firstaidfortext.com
brugman-art.nl
circusmiloco.nl
vastgoedfotografievoorburg.nl
juliettepestel.com