Schilderijen (in opdracht)

8 images

Onderstaande doeken zijn in opdracht geschilderd. Wil je ook een doek geschilderd hebben? Neem dan vooral even contact met me op!

Alles is mogelijk in overleg

Samen kunnen we het van tevoren even hebben over de mogelijkheden, zoals stijl, afmeting, kwaliteit, detaillering, levering en natuurlijk de kosten. Wees gerust, ik begin net, dus ik hanteer zeer vriendelijke prijzen. Houd er wel rekening mee dat doek en materialen wel prijzig zijn.. maar we vinden samen vast wel een oplossing. En zo niet, dan even goede vrienden! 😉

Afwerking

Ook is het goed om even na te denken over waar het doek komt te hangen. Is het straks mooier om het ingelijst te hebben of kan ik beter alle zijkanten meeschilderen zodat hij vrij in de ruimte geplaatst kan worden? Omdat ik werk in een winkel voor kunstschildersbenodigheden kan ik snel en voordelig een lijst op maat bestellen en het doek voor je inlijsten en voorzien van bevestigingsmaterialen.

In principe werk ik de doeken af met twee lagen matte acrylvernis, maar ook hier kan je natuurlijk een andere voorkeur hebben. Graag denk ik met je mee en zorg ik voor een eindproduct op maat!

Een selectie van werk in opdracht

Alle doeken hieronder zijn geschilderd in acryl op diverse maten katoen.

design by raymonddebrieder.com © | 2021