Als content creator houd ik me bezig met het maken van zinvolle, kwalitatieve content. Dit kan stilstaand of bewegend beeld zijn, maar natuurlijk ook tekst. Soms is het doel direct, zoals fotografie voor de verkoop van een product, maak vaak is het ook het verbeelden van een gevoel of het vangen van een een complex verhaal in een eenduidig beeld.

Fotografie

Ik heb drie jaar op dagelijkse basis gewerkt als vastgoedfotograaf, maar ben daarnaast ook fervent dronepiloot, wat natuurlijk spectaculaire beelden oplevert! Naast de serene sfeer van een te verkopen woning of bedrijfspand of een overzichtelijke luchtfoto heb ik ook ervaring als fotograaf bij bijeenkomsten en evenementen en in het maken van corporate shoots.

Vector-illustraties

Als illustrator zoek je altijd naar dat beeld, dat zowel visueel prikkelend is, als ondersteunend en passend in de huisstijl. Complex maar lonend! Naast zelf Illustreren geef ik ook met liefde cursussen in Adobe Illustrator, het toonaangevende illustratieprogramma uit de branche.

Handgetekende illustraties

Ook maak ik zo nu en dan handgetekende (maar digitale) illlustraties, zoals een maandelijkse strip in de lokale krant.

Animaties

Naast video’s maak ik ook animaties. Hier komen de illustraties tot leven! Van zeer eenvoudige GIF’s en cinemagraphs tot live action animaties, lip sync’ed met stemacteurs, ik doe het met liefde! Bekijk hier diverse voorbeelden van animaties van mijn hand.