Cursus Premiere Pro

Wil je echt aan de slag met video-editing, maar weet je niet waar je moet beginnen? Schrijf je in voor een beginnerscursus Premiere Pro en leer in negen uur alle basisvaardigheden van dit veelzijdige, professionele videobewerkingsprogramma.

Lesprogramma
Leer in 3 dagdelen van 3 uur van ervaren Premiere Pro-docent Raymond de Brieder alle tips & tricks om jouw video’s te bewerken en te delen. Je leert o.a. importeren, ordenen van je materiaal, edit’en in meerdere tijdslijnen, toevoegen van audio en bewerken van meerdere audiotracks, werken met keyframes, het doen van tijdsaanpassingen, toepassen van effecten, invoegen en animeren van tekst en afbeeldingen, exporteren, etc. We kunnen in de lessen werken met stockmateriaal of met jouw eigen materiaal. Het programma is grotendeels maatwerk, zodat je werkt naar wat je echt wilt weten en kunnen!

Benodigdheden
Om aan de cursus deel te nemen moet je zelf een laptop (met muis!) met daarop Adobe Premiere Pro 
CC hebben. Een proefversie kan gratis gedownload worden van adobe.com maar is wel slechts 1 week te gebruiken. Daarom is het handiger om een studentenlicentie af te sluiten met alle apps van adobe, voor €19,66 per maand. Ook is het handig om een eigen camera (videocamera, DSLR, vlogcamera, drone o.i.d.) te hebben, om eigen beeldmateriaal te schieten.

Extra
Ook is het mogelijk om naast de lessen van het bewerken van de video’s ook een of meerdere dagdelen te boeken waarin we met verschillende camera’s aan de slag gaan om de perfecte shots te maken. Vraag vooral even naar de mogelijkheden!

Lessen en trainingen

Groepslessen
Voor Premiere Pro zijn er geen groepslessen. Wel is er een duo-les mogelijk (zie hieronder).

Priveles
De ervaring leert dat ieder een eigen wens of insteek heeft bij deze cursus en daarom wordt deze ook alleen als prive-cursus aangeboden. Wel is het mogelijk om de cursus samen met een vriend(in) te volgen, bijvoorbeeld als je samen gaat vloggen of reizen. De locatie gaat in overleg.
Duur: 3x 3 uur
Kosten: € 250 + € 150 per deelnemer, incl. reader, excl. software en eventuele reiskosten.

Incompagny-training
Ook geef ik incompagny-trainingen, waarbij we in overleg het programma samenstellen zodat het precies past bij jouw specifieke wensen voor op de werkvloer. 
Duur: 3x 3 uur (kan ook anders in overleg!)
Kosten: € 250 + € 150 per deelnemer, incl. reader, excl. software en reiskosten.