Cursus Photoshop

Altijd al met Adobe Photoshop willen leren werken? Schrijf je dan in voor een beginnerscursus Photoshop en leer in negen of tien uur alle basisvaardigheden van het meest bekende digitale beeldbewerkingsprogramma ter wereld!

Lesprogramma
Leer in 3 middagen of avonden van 3,5 uur van ervaren Photoshopdocent Raymond de Brieder alle tips & tricks om pixelperfecte selecties te maken en jouw foto’s te bewerken. Denk aan kleurveranderingen, effecten en filters, uitsnedes en transformaties, digitale collages, verwijderen van storende elementen uit foto’s, reparaties en retouches, werken met lagen, snelmaskers, maskers en nog veel meer!

Benodigdheden
Om aan de cursus deel te nemen moet je zelf een laptop (met muis!) met daarop Adobe Photoshop 
CC of CS6 hebben. Er kan hiervan een proefversie gratis worden gedownload op adobe.com. Deze gratis versie is maar zeven dagen te gebruiken. Je kan ook een maandabonnement afsluiten.

Lessen en trainingen

Priveles
Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om prive-lessen te boeken. In deze prive-lessen krijg je meestal meer gedaan dan in een groep. Tevens wordt het programma zo ook meer op jouw snelheid doorlopen. Vaak is er ruimte voor extra vaardigheden en persoonlijke wensen. De locatie gaat ook in overleg.
Duur: 3x 3 uur
Kosten: € 400 incl. reader, excl. software (gratis proefversie op adobe.com)

Groepslessen
De groepslessen worden gegeven bij Atelier Brugman in het oude centrum van Voorburg. In een groep van maximaal 10 cursisten werk je drie dagdelen aan jouw vaardigheden en kennis van digitale beeldbewerking in Photoshop. Hierdoor zal je na de lessenserie een solide basis hebben om zelf verder op ontdekking te gaan naar de uitgebreide mogelijkheden van dit fantastische programma.
Duur: 3x 3,5 uur
Kosten: € 160 incl. reader, excl. software (gratis proefversie op adobe.com)

Incompagny-training
Ook geef ik incompagny-trainingen, waarbij we in overleg het programma samenstellen. Op deze manier past de training precies bij jouw specifieke wensen voor op de werkvloer.
Duur: 3x 3 uur
Kosten: € 250 + € 150 per deelnemer, incl. reader, excl. software

Eerstkomende groepsles

Data: geen datum bekend
Tijd: geen tijd bekend
Kosten: €160,00 inclusief lesmateriaal, koffie, thee en/of frisdrank
Docent: Raymond de Brieder
Locatie: Kunstcentrum Voorburg, Zwarte Pad 7, Voorburg
Groepsgrootte: min. 4p, max. 10p

Inschrijven of meer info? Ga naar contact en mail, bel, app me of stuur een bericht.