Cursus InDesign

Altijd al jouw drukwerk of online content op een professionele manier willen kunnen lay-out’en?  Schrijf je dan in voor een beginnerscursus InDesign en leer in negen of tien uur alle basisvaardigheden van dit geavanceerde en veelzijdige lay-out programma en ontdek waarom alle professionals het gebruiken!

Lesprogramma
Leer in 3 dagdelen van 3 of 3,5 uur van ervaren InDesigndocent Raymond de Brieder alle tips & tricks om perfecte uitgelijnde, gebalanceerde en oogstrelende composities te maken voor posters, flyers, nieuwsbrieven , tijdschriften of online materiaal. Alle basisvaardigheden komen aan bod: lay-out, tekstopmaak, uitlijning, werken met stijlen en stramienen, plaatsen van beeldmateriaal, exporteren naar pdf, controleren voor drukwerk, kleurmodus, en nog veel meer!

Benodigdheden
Om aan de cursus deel te nemen moet je zelf een laptop (met muis!) met daarop Adobe InDesign 
CC of CS6 hebben. Een proefversie kan gratis gedownload worden van adobe.comen is een maand te gebruiken.

Lessen en trainingen

Groepslessen
De groepslessen worden gegeven bij Atelier Brugman in het oude centrum van Voorburg. In een groep van maximaal 10 cursisten werk je drie dagdelen aan jouw vaardigheden en kennis van digitale beeldbewerking in InDesign. Na de lessenserie heb je een solide basis om zelf verder op ontdekking te gaan naar de uitgebreide mogelijkheden van dit fantastische programma. 
Duur: 3x 3,5 uur
Kosten: € 160 incl. reader, excl. software (gratis proefversie op adobe.com)

Priveles
Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om prive-lessen te boeken. Meestal krijg je dan in de 9 lesuren meer gedaan dan in een groep en wordt het programma veel meer op jouw snelheid doorlopen. Vaak is er ruimte voor extra vaardigheden en persoonlijke wensen. De locatie gaat ook in overleg.
Duur: 3x 3 uur
Kosten: € 400 incl. reader, excl. software (gratis proefversie op adobe.com) en evt. reiskosten.

Incompagny-training
Ook geef ik incomagny-trainingen, waarbij we in overleg het programma samenstellen zodat het precies past bij jouw specifieke wensen voor op de werkvloer. 
Duur: 3x 3 uur
Kosten: € 250 + € 150 per deelnemer, incl. reader, excl. software en reiskosten.

Eerstkomende groepsles

Datum: nog niet gepland
Tijd: nog niet gepland
Kosten: €160,00 inclusief lesmateriaal, koffie, thee en/of frisdrank
Docent: Raymond de Brieder
Locatie: Kunstcentrum Voorburg Zwarte Pad 7, Voorburg
Groepsgrootte: min. 4p, max. 10p