25, jun 2019
Eigen bedrijf opgericht

In 2006 was het tijd om naast mijn werk als docent mijn horizon te verbreden en heb ik het bedrijf i-visualize opgezet. Hiermee leverde ik grafisch ontwerp, webdesign en videoproducties. Het bedrijf heb ik aangehouden tot 2010, en ik besloot te stoppen met deze activiteiten, mede omdat ik inhouse vormgever werd van het Adelbert en nog andere verantwoordelijke taken kreeg daar.

25, jun 2019
Vwo-diploma @ St. Maartenscollege Voorburg

In 1997 behaalde ik mijn vwo-diploma aan het St. Maartenscollege Voorburg. In mijn vakkenpakket zat het volgende: Nederlands, Engels, Duits, wiskunde B, scheikunde, natuurkunde en natuurlijk tekenen.

25, jun 2019
Afgestudeerd @ Willem de Kooning Academie Rotterdam

In 2002 ben ik, na vier jaar de bacheloropleiding en twee jaar de masteropleiding in de avonduren, voor beide opleidingen mijn diploma behaald, dus zowel mijn Bachelor of Education (BEd) als mijn Master of Education (MEd).

25, jun 2019
Docent @ Montessori Lyceum Rotterdam

In 2003 begon ik, naast mijn nieuwe baan als docent op het Adelbert College, ook parttime bij het RML, als docent tekenen en CKV. Na een half jaar kon ik echter uitbreiden op het Adelbert en heb ik ervoor gekozen afscheid te nemen van het RML.

25, jun 2019
Docent @ Adelbert College Wassenaar

Van augustus 2003 tot juli 2017 ben ik als docent in dienst geweest van het Adelbert College in Wassenaar. Daar heb ik naast praktijk- en theorielessen kunst (tekenen, handvaardigheid, CKV en kunst beeldend en kunst algemeen) ook verschillende andere petten opgehad, zoals o.a. inhouse vormgever, theatertechnicus, regisseur, leerlaagondersteuner, mentor, reisleider, lid personeelsraad en lid kwaliteitscommissie.

25, jun 2019
Docent @ Johan de Wit grafisch & creatief

Aan de slag als volleerd docent zeefdrukken, audiovisuele vormgeving, tekenen, en vormgeving aan Johan de Wit grafisch & creatief in Scheveningen, na hier al twee jaar te hebben rondgelopen als stagiair en assistent zeefdrukken.

25, jun 2019
Mediasupplier @ Soo Media

Mijn eerste officiele baan als fotograaf! Bij Soo Media deed ik een combinatie van werk op locatie (foto, video, 360-graden- en hoogtefotografie) en kantoorwerk (nabewerking, aansturing freelancers, contact makelaars). In de zeven maanden dat ik hier werkte heb ik honderden shoots gedaan.

25, jun 2019
Eigen bedrijf opgericht

Na jaren van werken in loondienst eindelijk weer een eigen bedrijf opgericht: Raymonddebrieder.com! Als zelfstandig ondernemer lever ik onder deze vlag websites, grafisch ontwerp, foto’s en video’s maar ben ik ook inzetbaar voor cursussen en workshops op gebied van grafische vormgeving (adobe programma’s) en beeldende kunst.

25, jun 2019
Docent Photoshop, InDesign en Premiere @ Art and the City

Als ZZP’er geef ik cursussen InDesign, Photoshop, Premiere en Infographics bij Art and the City. Dit bedrijf verzorgt cursussen voor bedrijven en particulieren, zowel voor groepen als prive. Voor Art and the City heb ik tientallen curssen gegeven, o.a. voor Aegon, Arubahuis, Europcar, Health Holland, Leergeld Den Haag, Ministerie van VWS, Reinier de Graaf, Rijksgebouwendienst, TU Delft Science Education & Communication, Universiteit Leiden, ZonMw e.v.a.

25, jun 2019
ROC-light @ Droneland

Opleiding tot dronepiloot bij Droneland behaald, wat resulteerde in het behalen van mijn ROC-light. Dit stelt me in staat om commercieel dronevideo & -fotografie te doen.

25, jun 2019
Mediasupplier @ Zien24

Als woningfotograaf en -videograaf aan de slag gegaan bij Zien24. Als mediasupplier voor makelaarsmedia tot eind april hier gewerkt en meer dan honderd shoots gedaan in deze vier maanden. Naast fotografie en video maakte ik ook 360-gradenfoto’s en hoogtefoto’s.

Style Switcher

Pre Define Colors

Custom Colors
Layout