Adobe Cursussen

Wil je alle ins & outs van programma’s zoals Adobe Photoshop, Adobe InDesign, Adobe Premiere Pro of Adobe Lightroom leren? Volg dan een cursus bij mij en ik zorg ervoor dat je straks over de kennis en vaardigheden bezit om blindelings je weg te vinden!

Cursussen en workshops zijn te volgen in het oude centrum van Voorburg of bij u op locatie naar wens, zowel prive als in een groep. Neem contact met me op voor de mogelijkheden of kijk hieronder wat er gepland staat.

Beginnerscursus Photoshop (3 zaterdagen)

Altijd al met Adobe Photoshop willen leren werken? Schrijf je in voor een beginnerscursus Photoshop bij Brugman Art en leer in tien uur alle basisvaardigheden van het meest bekende digitale beeldbewerkingsprogramma ter wereld!

Data: Zaterdag 11 mei, 18 mei en 25 mei (lessenserie)
Tijd: 13.00u – 16.30u
Kosten: €160,00 inclusief lesmateriaal, koffie, thee en/of frisdrank
Docent: Raymond de Brieder
Locatie: Kunstcentrum Voorburg Zwarte Pad 7, Voorburg
Groepsgrootte: min. 4p, max. 10p

Lesprogramma
Leer in 3 middagen van 3,5 uur van ervaren Photoshopdocent Ray de Brieder alle tips & tricks om pixelperfecte selecties te maken en jouw foto’s te bewerken. Denk aan kleurveranderingen, 
effecten en filters, uitsnedes en transformaties, digitale collages, verwijderen van storende elementen uit foto’s, reparaties en retouches.

Benodigdheden
Deelnemers moeten zelf een laptop (met muis!) met daarop Adobe Photoshop 
CC of CS6 meenemen. Een proefversie kan gratis gedownload worden van adobe.com
en is een maand te gebruiken.

Aanmelden
U kunt zich opgeven bij atelier Brugman (Zwarte Pad 7, Voorburg), bellen naar (070) 300 00 80 of een e-mail sturen naar: info@brugman-voorburg.nl
Natuurlijk mag je ook mailen naar rdebrieder@gmail.com of een berichtje achterlaten via het contactformulier.