12, apr 2019
Schilderijen toegevoegd

Na wat maanden van achterstallig onderhoud toch weer wat schilderijen online geplaatst onder het kopje ‘Beeldend‘. Allereerst heb ik drie grote doeken (100x150cm) geplaatst, alle drie geinspireerd op een van de eerste en misschien wel de grootste godin ooit: Inanna (ook bekend als Ishtar) van de Soemerische religie.

Inanna & Dumuzi
Inanna Under The Willows
Inanna & The Last Gate

Daarnaast ben ik onlangs bezig geweest met een drietal schilderijen geinspireerd op Balinese, Afrikaanse en Chinese koppen. Deze stijl moet nog verder uitgewerkt worden. De koppen zijn geschilderd in acryl op mdf-panelen van divers formaat.

Tot slot is er een fantasierijk werk toegevoegd waarin flarden van verhalen samenkomen in een donkere en ietwat surrealistische vertelling (acryl op canvas, 60x80cm)

Alle doeken zijn op aanvraag te zien en ook te koop. Mail of bel me vooral voor meer info hierover.

Geef een reactie

Style Switcher

Pre Define Colors

Custom Colors
Layout