28, mrt 2018
Vlog #8: Frida Kahlo (deel 1)

Eindelijk weer een nieuwe vlog! Deze keer laat ik wat meer zien van mijn schildertechnieken. Ik rond wat doekjes af door ze te fixeren danwel te signeren en ik maak een begin aan een nieuw doek van Frida Kahlo.

DoekOpVerzoek 4

Frida Kahlo was het felbevochten onderwerp van het vierde DoekOpVerzoek, mijn donderdag facebook-actie, waarbij mijn vrienden mogen kiezen wie ik portretteer. In de derde episode was Frida al geliefd, maar moest ze het afleggen tegen Ireen Wust.

DOV3 delfde Kahlo het onderspit en won Wust.
Second chances

Afgelopen keer echter was Frida de gedoodverfde winnaar, terecht! Een oneerlijke strijd tegen Steve Biko en onlangs overleden Stephen Hawking eindigde in een bloedbad met Kahlo als enige overlevende. Totaal onschuldig? Ik denk het niet!

DOV4: een oneerlijke strijd tussen Biko, Kahlo en Hawking
Kahlo wint, Hawking zag haar niet eens aankomen..
Fase 1

In de vlog is te zien hoe, na het opzetten in potlood, ik mijn keuzes maak voor de eerste lagen verf. Welke kleuren kies je, hoe breng je ze aan? Welke gedachten vormen wolken in mijn hoofd en moeten uiteindelijk resulteren in een prachtig portret? Kijk zelf deel 1!

Frank Zappa voor de Bakker

Frank Zappa, DOV2, is geveild en heeft €50 opgebracht. Binnenkort zal het doek worden overgedragen aan Ron Bakker, die, ondanks het gebrek aan weerstand in de veiling, zelf aangaf dat dit bedrag nog te weinig was. Dank Ron!

Vaarwel Zappa!

Geef een reactie

Style Switcher

Pre Define Colors

Custom Colors
Layout