17, mrt 2018
Frida Kahlo wint DOV4!

Na een wat rommelige DOV4 is er toch een winnaar naar voren gekomen: Frida Kahlo. Na haar verlies van vorige week heeft ze alle zeilen bijgezet om de overwinning te behalen. Deze week versloeg ze met gemak Stephen Hawking en Steve Biko.

Nul reacties

Ik krabte me meerdere malen achter de oren op donderdag, nadat ik toch een redelijk uitgebreide uitnodiging had geplaatst op facebook om deel te nemen aan DoekOpVerzoek 4 en maar steeds geen reactie zag gedurende de dag.

Pas de volgende ochtend kwam ik erachter dat het bericht op prive was geplaatst! Geen wonder dat ik geen reacties kreeg, alleen ik kon het bericht blijkbaar zien. Ook mijn overige berichten van afgelopen week stonden goed verstopt.. Dit overkomt me niet nogmaals (hoop ik)!

Vrijdag toch wat actie

Vrijdag werd er met terugwerkende kracht gelukkig wel gereageerd op de vierde DOV-actie en wist Frida Kahlo zich, na haar verlies van vorige week, te wreken. Slachtoffers Steve Biko en Stephen Hawking bleven achter in de stofwolken.

De strijd ging tussen Biko, Kahlo en Hawking
Kahlo mag weer een doek op

Dus nu is het de schone taak Frida (wederom) te vereeuwigen op doek, dankzij het DoekOpVerzoek van: Karin Veenman, François-Xavier Sergent, Inass Merzouk, Heleen Ogier, Gilda Melanie Koymans en Myriam Sergent! Dat is voor Kahlo geen eerste keer, want zij was haar eigen lievelingsmodel natuurlijk.

Ik heb al een foto op het oog en hoop volgende week, na het afronden van mijn doek van Ireen Wust (DOV3), de eerste streken te kunnen leveren.

Prince neemt afscheid

Het doek van Prince is uiteindelijk via catawiki geveild voor €60 en zal vandaag opgehaald worden door de koper. Wellicht kan ik de voor mij onbekende koper zover krijgen om nog een reactie te geven op zijn aankoop. Daarover dan later meer. Bye-bye Prince!

DOV1: Prince Rogers Nelson

Geef een reactie

Style Switcher

Pre Define Colors

Custom Colors
Layout