16, mrt 2018
Vlog #7: Op pad met SOO / Thijs

Deze week moest ik even mijn gewone schema omgooien omdat er meer werk verzet moest worden dan ik drie weken geleden had bedacht, toen ik begon met vloggen. Hierdoor is de woensdagvlog van plek geruild met de maandagvlog, die nu dus op de vrijdag is beland. Ik weet nog niet wat de nieuwe regelmaat wordt, zolang er nog maar tijd blijft om dit te doen!

Aan de slag als fotograaf

Zoals ik in vlog #4 al zei, ik heb werk gezocht dat past bij de vaardigheden die ik verder wil ontwikkelen. Voor het schilderen zit ik perfect op mijn plek bij Brugman, voor het grafische aspect bij Art and the City en bij Soo Media kan ik een professionaliseringsslag maken met betrekking tot fotografie (en film). Natuurlijk is het ook fijn dat ik met een heleboel leuke creatieve en inspirerende mensen mag werken, dat maakt het geheel een stuk aangenamer!

Drie dagen

Ik werk (voorlopig) drie dagen per week bij Soo, en waarschijnlijk zal dat inhouden dat ik twee van die dagen op kantoor me bezig ga houden met checken en aanleveren van werk van de fotografen die op locatie hun shoots hebben gedaan, en een dag daadwerkelijk ook zelf het veld in gestuurd zal worden. Mooie combi, want allebei heeft zo zijn voordelen (en nadelen): de vrijheid van onderweg zijn (maar meestal wel een strakke planning) tegenover de gezellige drukte op kantoor (maar wel veel schermstaren!).

Vlog #7

In deze vlog zie je beelden van mijn reis naar werk op mijn eerste werkdag plus shots van diverse shoots die ik heb meegelopen met collega-fotograaf Thijs. Hope you like it!

Geef een reactie

Style Switcher

Pre Define Colors

Custom Colors
Layout