Vlog #6: Voatdiac

Eindelijk weer een vlog! Afgelopen zondag bedacht ik me, terwijl ik me nonstop opgejaagd voel door werk-werk-werk, dat ik vloggen en bloggen niet als werk moet zien, maar juist als iets leuks! Daarom heb ik gewoon ervoor gekozen om NIET een vlog op maandag af te leveren. En juist genieten van het feit dat het niemand ook maar tot wat voor last dan ook is als ik vrijdag of zaterdag wat nieuws online zet. Zo, dat lucht op!

Woensdag Special

Gelukkig had ik nog wel uren aan materiaal geschoten met mijn trouwe kameraadje / cameraatje. Zo heb ik best veel gefilmd op en rond mijn nieuwe werk (bij Soo Media), maar ik ben ook weer op stap gegaan.. dit keer naar het Haags Popcentrum (HPC) alwaar ik Jun (de drummer van mijn band SilverStoned)  alweer in een andere band aantrof, ditmaal in de rockformatie Voatdiac. Ik snap het, hij is gewoon goed. En drie bands is leuker dan een. Vooruit, het mag van me 😉

Onaangekondigd stond ik daar, bleek er nog een camerateam aanwezig te zijn, dus een stil ballet van camera’s en hun mannen (en vrouw) vond plaats voor het krappe podium van HPC. Dat mocht de pret niet drukken, want het optreden was lekker strak en opzwepend. Wel had ik misschien voor een ander nummer moeten kiezen, maar ach.. zo gaan die dingen. Ik weet van tevoren ook niet wat ik kan verwachten en het toeval bepaalt.

Voatdiac – Snake Pit

Vond je het leuk? Ga vooral even langs op facebook bij de mannen om erachter te komen hoe je nog meer kunt horen & zien van ze.

Had je nog wat?

Wel in petto, maar verder weinig te melden. Hopelijk dus later deze week een vlog met vooral veel ‘Thijs de fotograaf in actie in Amsterdam’ maar de week is nog lang dus wie weet.. !?

Geef een reactie