5, mrt 2018
Vlog #4! Het was een muzikaal weekend..

Ondanks een enorm drukke week, inclusief weekend, heb ik toch nog op tijd mijn vierde vlog weten af te ronden, en terwijl youtube de bestanden nog langzaam binnenhaalt, schrijf ik vast deze blog bij de vlog.

Muziek, muziek, muziek (en dan nog drie keer)

Afgelopen weekend was echt vol met muziek! Allereerst, op zaterdagmiddag, twee blues-optredens tijdens de Brugman Sessie met Alex (Riverside Jr) en Gumbo and the Monk. Daarna nauwelijks tijd om te eten, want om 21.00u stond Redstone Circus in Parkroad Cafe voor hun album release. En aangezien de drummer van mijn band ook in dat illustere gezelschap drumt, moest ik even mijn neus (en camera) laten zien. Beelden van deze drie optredens komen in mijn Woensdag Special!

Zondag had ik met mijn eigen band SilverStoned een televisie-opname van twee nummers voor 4TheMusic van UnityTV in de Qbus in Leiden. Daar waren ook twee, totaal andere, maar echt leuke bands aanwezig: Van Bezemwijk en Cas&Gaby. Helaas heb ik van deze band en duo geen beelden, maar die komen natuurlijk langs als de uitzending van 4TheMusic over een maandje live gaat.

In de tussentijd heb ik in deze vlog wel de audio gebruikt van onze eigen ‘Gospel Song’ en daar beelden uit onze oefenruimtesessie in HPC van afgelopen donderdag onder geplaatst, om je toch nog even te laten kennismaken met SilverStoned.

Wat nog meer?

Omdat ik toch wel wat reacties heb gehad over het doel van de vlog: deze vlog vertel ik wat volgens mij de vijf benodigheden zijn om jezelf, professioneel en/of artistiek, te verbeteren. Daarom ook de titel van de vlog: Stepping up your game. Hoop dat je het waardeert! šŸ˜‰

One thought on “Vlog #4! Het was een muzikaal weekend..

Geef een reactie

Style Switcher

Pre Define Colors

Custom Colors
Layout