2, mrt 2018
DOV2: And the winner is.. Frank Zappa!

De tweede editie van mijn wekelijkse DoekOpVerzoek-actie was een iets hetere strijd dan de eerste, waarbij Prince als de winnaar bekroond kon worden. Er waren meer actieve stemmers, meer opties om uit te kiezen en een ware strijd ontstond tussen de heren Morgan Freeman en Frank Zappa. De andere genoemde celebs waren: Chester Bennington, Lady Gaga, Freddy Mercury, Robert Redford en Lemmy Kilmister.

De eindstrijd was tussen Freeman en Zappa
Stemmen tot middernacht

Om middernacht werd de balans opgemaakt. Na het tellen van de stemmen (genoemde namen plus aantal likes) bleek dat Frank Zappa, met acht stemmen, net een like meer had ontvangen dan Morgan Freeman en daarmee de winnaar is van DOV2. De andere genoemde muzikanten en acteur wisten elk maar maximaal twee stemmen binnen te halen. Komende week ga ik aan de slag om een portret van deze legendarische muzikant te schilderen.

Eenmaal, andermaal.. verkocht!

Alle portretten die ik schilder voor DOV worden geveild via catawiki en de opbrengst van het best verkochte doek per maand gaat naar een goed doel. Ik heb twee verzoeken voor een goed doel binnengekregen en heb er voor gekozen om deze eerste maand te gaan voor het goede doel Stichting Leergeld Wassenaar en voor april gaan de opbrengsten naar Complex Care United. Dank aan Heleen Ogier en Els Kroonenberg voor het aandragen van deze doelen.

Nu natuurlijk hopen dat de doeken ook iets gaan opleveren.. ik heb geen ervaring met het veilen van kunst dus we zullen wel zien wat er gebeurt! Wel is mijn eerste doek (van Prince) net geaccepteerd door Catawiki en zodra ik weet in welke veiling het werk wordt opgenomen zal ik een link delen met jullie!

Werk geaccepteerd door Catawiki!

 

Geef een reactie

Style Switcher

Pre Define Colors

Custom Colors
Layout