1, mrt 2018
DOV2: nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Na een spannende strijd tijdens de eerste DoekOpVerzoek van vorige week, is het nu tijd voor de tweede ronde. Heb jij al een beroemdheid in je hoofd van wie je wel een portret van mijn hand zou willen zien? (Nee, mijn hand heeft geen gezicht erop šŸ˜‰ ).

Hoe werkt de actie?

Elke donderdag vraag ik op Facebook van welke celebrity ik een portret moet maken. Een bekende sporter, actrice, politicus, historisch figuur, wie dan ook.. De persoon die het meest genoemd of geliked wordt zal het onderwerp van het doek worden. Vorige week was de winnaar van DOV niemand minder dan Prince! Hieronder het resultaat.

DoekOpVerzoek#1: Prince (acryl op katoen, 50x70cm).
Geveild voor een goed doel

Zodra het schilderij af is plaats ik dit op de veilingsite catawiki. Elke maand kijk ik welk doek het meeste heeft opgebracht en de opbrengst (minus de onkosten) gaat naar een goed doel.

Klaar van de start? Stemmen maar!

Wil je ook een verzoek indienen? Ga dan naar mijn Facebook-pagina en plaats onder het bericht de naam van de celebrity of like een door iemand anders geplaatste naam.

Morgen (vrijdag) maak ik bekend op wie de keuze is gevallen. Zodra het doek klaar is deel ik ook een link naar de veiling.

Geef een reactie

Style Switcher

Pre Define Colors

Custom Colors
Layout