28, feb 2018
Vlog #3: Live on the bridge met Ray Romijn & Corné Akkers

In deze Woensdag Special-vlog (#3) kijk ik terug op de Live On The Bridge-sessie bij Brugman Voorburg met kunstenaar Corné Akkers en singer-songwriter Ray Romijn van zaterdag 24 februari 2018.

Woensdag Special

Normaal gesproken zullen mijn vlogs gaan over waar ik mee bezig ben, maar zo nu en dan is het ook goed om voorbij je eigen grenzen te kijken en op bezoek te gaan bij andere kunstenaars of interessante en inspirerende plekken te bezoeken. Al deze uitstapjes zal ik als Woensdag Special uitbrengen op.. de woensdag. Kan niet beloven dat ik elke woensdag iets aflever, maar zeker eens in de twee weken moet lukken. Ik heb al wat lijntjes uitstaan voor leuke uitstapjes, dus houd het in de gaten!

Live On The Bridge

Onder de noemer Live On The Bridge vinden er zo nu en dan op zaterdag leuke crossovers plaats, waarbij het werk van een beeldend kunstenaar gecombineerd wordt met het werk van een muzikant. Afgelopen zaterdag waren Corné Akkers en Ray Romijn te zien in de galerie in de Herenstraat in Voorburg.

Corné Akkers is een internationaal bekend kunstenaar, die zich vooral richt op kubistisch werk in grafietpotlood, pastel en olieverf. Het is een echte kunstenaar pur sang, die geen dag stil kan zitten. Binnenkort zal ik ook een kijkje bij hem thuis nemen om te zien wat er op zijn ezel staat en wat hem verder drijft en bezig houdt.

Ray Romijn is een in Brazilie geboren singer-songwriter met een Nederlandse moeder. Ondanks de leeftijd van deze twintiger heeft hij al heel wat van de wereld gezien en reist hij als straatmuzikant door zowel binnen- als buitenland. Zijn oeuvre bestaat uit zowel eigen werk als muziek uit de jaren 50 en 60. Wellicht heb je Ray al eerder gezien in Idols?

Goed idee?

Heb jij een goed idee voor een Woensdag Special, laat het me weten! Ik pak graag mijn camera’s in om het onbekende te verkennen. Stuur me maar een mail of berichtje op facebook!

Geef een reactie

Style Switcher

Pre Define Colors

Custom Colors
Layout