22, feb 2018
Nieuwe actie: Doek Op Verzoek!

Omdat de respons op de Valentijnsactie zo leuk was, kon ik het niet laten om een nieuwe actie te bedenken! Deze nieuwe actie is ‘Doek Op Verzoek’ en wordt elke donderdag op mijn Facebook geplaatst.

Hoe werkt de actie?

Elke donderdag vraag ik op Facebook van welke celebrity ik een portret moet maken. Een bekende sporter, actrice, politicus, historisch figuur, wie dan ook.. De persoon die het meest genoemd of geliked wordt zal het onderwerp van het doek worden.

Geveild voor een goed doel

Zodra het schilderij af is plaats ik dit op de veilingsite catawiki. Elke maand kijk ik welk doek het meeste heeft opgebracht en de opbrengst (minus de onkosten) gaat naar een goed doel.

Klaar van de start? Stemmen maar!

Vandaag begint ronde 1 van Doek Op Verzoek! Wil je ook een verzoek indienen? Ga dan naar mijn Facebook-pagina en plaats onder dit bericht de naam van de celebrity of like een door iemand anders geplaatste naam.

Morgen (vrijdag) maak ik bekend op wie de keuze is gevallen. Zodra het doek klaar is deel ik ook een link naar de veiling.

Geef een reactie

Style Switcher

Pre Define Colors

Custom Colors
Layout