17, feb 2018
Doek 15 t/m 17 opgezet

Op de valreep van de zaterdag naar de zondag nog even een post met mijn laatste drie opzetjes. Heb gekozen om wat herkenbare mannen uit te kiezen voor een serie van drie doeken in mijn signature size 50×50 cm. Net in twee uurtjes de opzetjes weten af te ronden, hieronder het resultaat.

Doek 15. James Moriarty (acryl op katoen, 50x50cm)
Doek 16. Sherlock Holmes (acryl op katoen, 50x50cm)
Doek 17. John Watson (acryl op katoen, 50x50cm)
Ik ben fan!

Natuurlijk ben ik fan van bovenstaande drie geweldige acteurs uit de BBC-superserie Sherlock! Ik weet niet of je daaraan kunt ontkomen als je de serie eenmaal hebt aangezet. De epische karakters – neergezet door Benedict Cumberbatch, Martin Freeman en Andrew Scott – laten je niet los, en ook al legt Moriarty het loodje, hij blijft terugkomen. Nu hopen dat de heren hun agenda’s kunnen afstemmen en er ook een seizoen 5 komt..

Did you miss me?

Geen zorgen! Morgen ga ik verder aan de doeken en hopelijk heb ik er einde van de dag al een of twee af. Wellicht dat ik deze serie nog niet kan afronden maandag, want dan ga ik aan een andere opdracht werken. Dinsdag ook goed? The game is on!

Geef een reactie

Style Switcher

Pre Define Colors

Custom Colors
Layout