Doek 14 (in ontwikkeling 1)
15, feb 2018
Vloggen & bloggen, doek 14

Terwijl we nog even moeten wachten op de reactie op het derde Valentijnsdoek (Richard zit nog in Duitsland, dus de overdacht is helaas uitgesteld!) ben ik vandaag verder gegaan met doek 14, waarvoor ik afgelopen zondag de opzet heb gemaakt.

Vloggen!

Naast bloggen over mijn werkzaamheden leek het me leuk om ook af en toe wat videomateriaal te posten, en ‘there’s no time like the present‘. Dus vandaag mijn camera erbij gepakt en lekker wat shots gemaakt terwijl ik bezig was met nummertje 14. Echter bleek dat mijn batterij niet het hele proces lang meeging, dus ergens, tenmidden van het maken, heb ik besloten zowel de camera als de penselen weg te leggen tot vanavond.. deel 2 komt er dus nog aan! Lekker planning, dat zeker. Maar als je teveel gaat plannen, is de kans op uitstel altijd aanwezig, vooral in mijn perfectionistische hoofd. Dus ik ben blij dat ik niets heb gepland maar juist lekker alleen gedaan šŸ˜‰ .

Hieronder in ieder geval het resultaat van een klein uurtje poetsen en schieten, in videovorm dus..

Dubbel werk

Maar schilderen, filmen en monteren is wel extra werk bij elkaar, dus het is nog even bezien hoe vaak ik dit ga doen. Vind het ook leuk om jullie af en toe mee te nemen en iets te vertellen over wat technieken en materialen die ik gebruik, of mee op pad te nemen als ik andere creatieve dingen doe. Hopelijk vinden jullie het interessant! Hoor graag jullie reacties..

Geef een reactie

Style Switcher

Pre Define Colors

Custom Colors
Layout