13, feb 2018
Valentijnsactie

Vandaag sprong er op de valreep nog iets leuks in mijn hoofd, vlak voordat ik naar Brugman racete.. morgen is het Valentijnsdag! Niet interessant op liefdesgebied op dit moment, maar wel leuk om iets mee te doen. Nog snel een post op facebook gezet, met daarin een oproep:

Terwijl de doeken me om de oren vliegen (gisteren en vandaag weer drie (bijna) afgerond, is het tijd voor een leuke actie!

 

Aangezien het morgen Valentijnsdag is.. ECHT? NOG NIETS GEKOCHT? MOOI!.. krijgt de leukste reactie van mij een portret voor zijn (geheime?) liefde! Dus: laat hieronder een leuke reactie achter met de naam en foto van degene van wie jij morgen een portret wilt ontvangen. Morgen ja. Is het een geheim? Stuur dan een PB’tje. Dan ga ik vanavond en morgenochtend voor jou aan de slag!

 

Morgen, eind van de ochtend, maak ik bekend voor wie het portret is.

Kan ik dit wel!?

Maar eenmaal weer thuis bleek dat er meerdere gegadigden zich al hadden aangediend, elk met zijn of haar verhaal.

Wat een moeilijke keus! Zoveel leuke PB’tjes, met lieve en grappige maar ook ontroerende verhalen, uit onverwachte hoeken. Dit had ik niet verwacht lieve mensen! En hoe kan ik iemand nou iets weigeren? *zucht*

 

Dus: vanavond ga ik aan DRIE doeken beginnen (wat doe ik mezelf aan??) en hopelijk krijg ik ze morgenochtend ook allemaal af. Weet nog niet hoe ik het met bezorgen danwel ophalen ga regelen, maar dat komt goed. De ‘winnaars’ krijgen morgen sowieso de foto’s via facebook opgestuurd van het werk. Voor de overige enthousiastelingen: ik wil al die doeken schilderen, maar weet niet wanneer.. Heb hoop, heb geduld!

Mag het ook een onsje meer zijn?

Dus: drie doeken. Gelijk aan de slag dus! En ik zou ik niet zijn om me niet aan mijn eigen regels te houden. Of toch? Snap die zin niet eens šŸ˜‰ Drie doeken! Precies genoeg in huis gelukkig, maar wel 3×3 uur werk. Nu dus als een gek aan het opzetten, opzetten, opzetten. Schilderen, wisselen, schilderen, wisselen. Het lijkt wel een stoelendans op mijn ezel! Maar het gaat gestaag.

Spoiler-alert!

Ja, en dan kan ik het niet laten om toch al weg te geven wie er een doek gaan ontvangen. Hieronder de drie opzetjes zoals ze er nu bij staan. Schrik niet, dit is maar de ondertekening! Ik ga nog een uurtje door vanavond en dan morgen om 8 uur als een malle verder. Een race tegen de klok. Daar houd ik altijd wel van!

Opzet doek 11 (Valentijn 1)
Opzet doek 12 (Valentijn 2)
Opzet doek 13 (Valentijn 3)

Geef een reactie

Style Switcher

Pre Define Colors

Custom Colors
Layout