2, sep 2017
Thailand, eerste drie video’s

Na een prachtige rondreis door Thailand afgelopen juli was de schone taak aangebroken om alle vastgelegde beelden te sorteren en monteren. Ruim vijfeneenhalf uur aan materiaal mocht ik inladen in Premiere, zowel gefilmd met mijn trouwe Nikon D7100 als met mijn recent gekochte drone, de DJI Mavic Pro. Reizen met de Phantom 3 Pro was niet goed bevallen vanwege zijn grootte, maar de Mavic heeft alle tests doorstaan en het was geweldig met dit zeer compacte machientje te kunnen filmen.

In Bangkok zelf heb ik de Mavic nog in zijn tas gelaten. Achteraf gezien heb ik daar spijt van, maar wist nog niet hoe streng de Thaise authoriteiten zouden zijn in hun hoofdstad. Toen we echter in Chiang Mai aankwamen zagen we in de stad daar al onze eerste mede-dronevliegenier met een Phantom 3 en later zochten we verbaasd het verstilde landschap af naar de bestuurder van ‘onze’ Mavic.. Helaas hebben we hem nooit gevonden.

Op dit moment zijn de eerste kleine 20 minuten samengesteld, uit ongeveer 2 uur beeldmateriaal. UIteindelijk wil ik nog een hele korte clip maken, tussen de twee en vier minuten, van de gehele reis. Maar nu eerst de bulk.

Geef een reactie

Style Switcher

Pre Define Colors

Custom Colors
Layout