14, jan 2017
Videoclip ‘Kinderacademie’

Na wat grafisch werk te hebben gedaan voor de Kinderacademie in Delft, ben ik ook gevraagd om met de leerlingen een workshop video te doen. Zij hadden in voorgaande lessen al een workshop Beats maken en een workshop Rap gedaan en bij de resultaten daarvan wilden ze nu ook een videoclip maken, waar alles bij elkaar kwam.

Op een zondagmiddag heb ik kort verteld over de ins & outs van videoclips en daarna zijn de leerlingen aan de slag gegaan met het bedenken van diverse shots aan de hand van de aangereikte mogelijkheden. We hebben vooral veel gebruik gemaakt van green screen en zo goed mogelijk gewerkt om de lip sync in orde te krijgen. De opnames van die middag heb ik gecomineerd tot onderstaande videoclip. De gebruikte audiotrack is door de leerlingen zelf gemaakt in andere workshops.

De video wordt binnenkort toegevoegd.

Geef een reactie

Style Switcher

Pre Define Colors

Custom Colors
Layout