1, dec 2016
Adelbert Open Dag: poster & 3 flyers

Voor het vierde jaar op rij mocht ik voor het Adelbert College al het promotiemateriaal voor de werving van nieuwe leerlingen verzorgen. Dit jaar ging het om een brochure, een poster en drie flyers. Allen moesten in lijn zijn met de nieuwe website die na de herfstvakantie gelanceerd was. Weinig tijd voor veel werk, maar het resultaat is er desondanks toch naar.

Ook dit jaar was er weer een groepje leerlingen dat zich vrijwillig had aangemeld als model en waarmee ik op diverse locaties in en om de school een fotoshoot heb gedaan. Daarnaast ben ik voor afwisselendere koppies ook alle nieuwe brugklassen langs geweest om foto’s in de lessen te schieten. De covergirls van de posters zijn spontaan vastgelegd, maar spraken onze werkgroep zo erg aan dat ze op al het materiaal prominent aanwezig zijn.

Poster en flyer ‘Open Dag’
Flyer ‘Workshops’
Flyer ‘Dagje meelopen’

Geef een reactie

Style Switcher

Pre Define Colors

Custom Colors
Layout