1, dec 2013
Brochure Adelbert ’13-’14

Na het besluit van het Adelbert College, waar ik destijds al vele jaren werkzaam was, om een aantal werkzaamheden via insourcing aan te pakken, werd ik gevraagd me te buigen over het promotiemateriaal. Ze wisten dat ik actief met fotografie en grafisch werk bezig was vanwege mijn toenmalige bedrijf.

Na overleg is besloten vast te houden aan de thematiek van de vormgever van de voorgaande jaren, zowel qua vorm van de brochure als de vormgeving. Na de conceptuele fase ben ik aan de slag gegaan met diverse fotoshoots voor de brochure, de poster en de flyers. Naast de foto’s van de fotoshoots heb ik ook geput uit foto’s van het voorgaande jaar, ook veelal door mij gemaakt. Onderstaande brochure is hier het resultaat van.

<iframe style=”border: 1px solid #777;” src=”https://indd.adobe.com/embed/a2469c7a-4a1b-42c3-8b6e-eb2f3e30b271?startpage=1&allowFullscreen=true” width=”650px” height=”460px” frameborder=”0″ allowfullscreen=””></iframe>

Geef een reactie

Style Switcher

Pre Define Colors

Custom Colors
Layout