20, okt 2012
Barcelonareis 2012

Al sinds 2009 ben ik jaarlijks reisleider geweest van de populaire Barcelonareis. Met een aantal collega’s een grote groep, meestal rond de 50, pubers op sleeptouw nemen door een bruisende metropool. Ons doel: op zoek naar kunst en cultuur. In hoeverre dit aansloot op het doel van de leerlingen laat ik maar even buiten beschouwing, maar over het algemeen waren de reizen superleuk!

Natuurlijk heb je je handen vol aan de organisatie en het temmen van de wilde beestjes, maar je mag als reisleider gelukkig ook af en toe delegeren, dus net als voorgaande jaren nam ik mijn camera mee op reis en gaf hem constant aan een andere leerling. Aan het eind van de week had ik een bomvolle camera mee naar huis met lieve, grappige, verbazingwekkende of totaal onbruikbaar materiaal en was het aan mij om van alle deze snapshots weer een verhaal te bouwen.

Omdat er tussen alle shots van de leerlingen dit jaar heel wat spontane raps zaten verstopt, heb ik aan het einde nog een bonus-afsluiter gemaakt.. Hieronder nog even los deze rap, vol met chunks uit de feature film.

Geef een reactie

Style Switcher

Pre Define Colors

Custom Colors
Layout